Fotoalbum

HVIS jeg er heldig, så haver jeg de populære 100 %uldveste i meget begrænset antal hjemme til kommende weekend. Beklager, men sådan er det' ( og først til mølle). De af Jer der har bestilt kommer i første række. Regn med at prisen er steget. Lidt mere for veste m. krave. Stadig super billigt.         

          Mørkegrå Uldgutter m. sål: Kom bare an  Haves nu hjemme i flere str.    

                 

Hvad angår skind: Tjaee.. De er så sandelig også steget i pris. Jeg har vinterslagtede lammeskind(2017) hjemme. Tykke/lækre. Normal udsalgspris Kr 700,- Men kun I uge 42 tager jeg Kr. 600,- Brune/lækre & tykke. ( Jeg har vist 3 Stk's tilbage) Jeg har også et mega langhåret Islandsk fåreskind på tilbud (sort/gråligt)/hvidmeleret. Det vil jeg sælge i uge 42, til kun 1000,-  ( Normalprisen som er lav i forvejen er Kr 1250.-) 

(som vanligt: Er du Reersøboer, så er der ekstra rabat, men det snakker vi om).       

Jeg har alm. lammeskind hjemme. Endvidere (brune) & Islandske langhårede  i brun/hvid XXX L ( tsk.. brune & grå langhårede er de dyreste). Ditto sorte & flotte hvide haves.

I uge 42 gives afslag i prisen efter aftale om hvert enkelt skind.      

Formstøbte glasskåle/bowlere/vaser i helt eget træstød/rod: Den aldeles unikke gave. Nye forsyninger er langt om længe på vej . I alt ca 15 af slagsen forventes hjemme Fredag i uge 42. ( Store/mindre/vaser osv. Jeg glæder mig virkelig)   


            Om ikke andet -så kig bare forbi  - eller ring/mail forlods

Tsk:                  

Jeg forhandler KUN Naturskind. De plasticbehandlede & farvede skind, må du lede efter andet sted.

Uldfutter & hjemmesko ( primært til Voksne ( også mænd ) er noget jeg også altid bestræber mig på at have hjemme til særdeles fornuftige priser.  
       Nye / flere str. ankommer måske sidst i uge 42 - men ellers så ring. Ps! Hjemmesko/støvle ( ruskind/uld) kan ikke skaffes hjem mere. Kun ganske få hjemme i bixen.

De grå m. lyn: Suk.. Jeg efterspørger til stadighed. Har lidt tilbage - men desværre FOR lidt.

Babyfutter i ruskind/lammefoer`: Flere under vejs :-)

På denne tid af året bestilles Norske uldtrøjer etc hjem efter bestilling. Men som med skind & uld i øvrigt: Priserne er steget - desværre.

Har ganske mange hjemme til gl. pris - men måske ikke lige din ønskede str. P.t haves hjemme & kan sælges fra Kr. 495,- til Kr. 1495,- ( Windbreaker)                                

          Motto: 
Det behøver ikke at være dyrere.. Det har jeg besluttet

Du har mulighed for at ringe på tlf  51168405 ( Bemærk: arbejds/privatmobil) eller sende en mail på Lisbeth@pippis-kælder.dk

Jeg har ikke netbutik, men alligevel er der gang i denne form for handel. Jeg sender gerne . Trygt og sikkert efter aftale med Dig.

Venlig hilsen
Lisbeth
Vi ses i kælderen
   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.11 | 23:54

Hej, jeg vil høre om du har nogle skind liggende tilsvarende dette og det skal være økologisk garvet? Vh Signe

...
14.11 | 16:18

Hej
Hvad er mål og pris på denne ?

...
24.04 | 20:11

Pris på dine vaser på trærod

...
30.03 | 12:55

Dejlig spændende butik <3

...
Du kan lide denne side