Kære Jer der kigger ind..  


Her´på Ø´en  ( Ja - vi har for ganske nylig fået Ø- status) bliver mit hus ofte omtalt som Pippihuset eller Svenskerhuset, så det "geniale" navn til biksen blev: Pippis-kælder.  

Pippi´s - kælder emailadr:
Lisbeth@pippis-kaelder.dk

Pippis-kælder er en alsidig biks - blandet landhandel om I vil.. og dette både til gavn og glæde for fastboende og turister. Børn - som voksne.

Der vil være en del "basisvarer" som jeg hele tiden vil have i butikken bl. a  skind, smykker, tasker, økologisk shampo ( f.eks. Salvie, Brændenælde og lavendel) balsam samt fugtighedscreme. Gedigent trælegetøj som bare opleves og ikke at forglemme Jericos rose, som hitter ud over al forventning.
Herudover skifter varesortimentet udseende - alt afhængigt af hvad jeg  finder af spændende varer.
I der har fundet ud af det ved`at de godt kan betale sig at smutte i Pippis-kælder med jævne mellemrum for at se nye varer... og Jer der endnu ikke har`... Jamen kig ned.. Det`er ganske gratis.. ( og hyggeligt ) - og der er som altid vederlagsfri kaffe / cacaoe  - eet er sikkert... Det tager altid mere end 10 min ...

Det er mere end svært at nå at tage billeder af alle varegrupper - så her`må I altså lige bære over med mig .. ( faktisk har jeg droppet det.. For jeg er så heldig at jeg skifter konstant ) 
Men kig under menuén Varer/Nyheder

Jeg får dagligt af vide at Pippis-kælder er en hyggelig og spændende butik - hvilket naturligvis glæder mig rigtig meget..  Jeg vil altid være taknemmelig  for  positiv kritik.. ( også selv om den evt. skulle være negativ)

Hvis du har spørgsmål til dette og hint iøvrigt, så er du velkommen til at sende et par linier eller ringe.
Venlig hilsen Lisbeth

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.11 | 23:54

Hej, jeg vil høre om du har nogle skind liggende tilsvarende dette og det skal være økologisk garvet? Vh Signe

...
14.11 | 16:18

Hej
Hvad er mål og pris på denne ?

...
24.04 | 20:11

Pris på dine vaser på trærod

...
30.03 | 12:55

Dejlig spændende butik <3

...
Du kan lide denne side